Uitgebreide informatie over Appartement Casa Bellanova in Nauders. Appartement voor 6 personen in Nauders Uitgebreide informatie over Appartement Casa Bellanova in Nauders. Appartement voor 6 personen in Nauders
Appartement Nauders

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Nauders

Casa Bellanova Nauders

Appartement in Nauders

Casa Bellanova biedt appartementen met eigen kookgelegenheid op 500 meter van het centrum van Nauders.De accommodatie liggen op 2,4 kilometer van de skilift Bergkastel.

De gratis skibus stopt op 150 meter van appartement Casa Bellanova. Op verzoek biedt de gastheer een broodjesservice aan.

  • € 774,00
  • 3-sterren Appartement
  • 6 personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking.com) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Nauders

Acasa

Acasa
vanaf 778,00 EURO
Bekijk Appartement

Casa Bellanova

Casa Bellanova
vanaf 774,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Habicher

Appartement Habicher
vanaf 815 EURO
Bekijk Appartement


Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.