Op 500 meter van het centrum van Nauders, ligt Haus Pult. In Haus Pult vind je een appartement voor maximaal 14 personen, verdeeld Op 500 meter van het centrum van Nauders, ligt Haus Pult. In Haus Pult vind je een appartement voor maximaal 14 personen, verdeeld

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Nauders
Appartement Nauders

Appartement geschikt voor 14 personen

Op 500 meter van het centrum van Nauders, ligt Haus Pult. In Haus Pult vind je een appartement voor maximaal 14 personen, verdeeld over 5 slaapkamers. Een ideale accommodatie voor een grote groep. De gratis skibus vertrekt 450 meter vanaf deze accommodatie

Het appartement heeft een oppervlakte van 160M2 verdeeld over 1 woonkamer en 5 slaapkamers. Hier kunnen maximaal 10 volwassenen en vier (kleine) kinderen verblijven. Er zijn 4 badkamers aanwezig. Uiteraard is er een keuken, met ruime eethoek. De keuken is van alle gemakken voorzien.

  • € 616,00
  • 3-sterren Appartement
  • 10 personen
Haus Pult, Appartement voor 10 personen in Nauders


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

%TISCOVERBOXHEADER%

Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.