Traditioneel vakantiehuis met meerdere appartementen. Deze accommodaties liggen op 200 meter van het centrum van Nauders verwijder Traditioneel vakantiehuis met meerdere appartementen. Deze accommodaties liggen op 200 meter van het centrum van Nauders verwijder

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Nauders
Appartement Nauders

Vakantiehuis met appartement voor 2-4 personen

Traditioneel vakantiehuis met meerdere appartementen. Deze accommodaties liggen op 200 meter van het centrum van Nauders verwijderd op een zonnige helling.

De vakantiewoning is voorzien van een balkon met prachtig uitzicht over de omliggende bergen. De traditionele inrichting is liefdevol en warm. Ondanks dat de vakantiewoning klein is (43m2), is deze van alle gemakken voorzien. Er is 1 slaapkamer aanwezig en een slaapbank in de woonkamer. Tegen betaling kan er van de wasmachine gebruik gemaakt worden

Let op deze accommodatie is rookvrij!

  • € 660,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Nauders, Appartement voor 4 personen in Nauders


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

%TISCOVERBOXHEADER%

Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.