Huis Steinwender ligt op 200 meter van de het centrum van Nauders. Het apparatment is volledig nieuw en modern ingericht voor maxi Huis Steinwender ligt op 200 meter van de het centrum van Nauders. Het apparatment is volledig nieuw en modern ingericht voor maxi

Steinwender

Landelijk verblijven in Nauders
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Nauders

Landelijk verblijven in Nauders

Huis Steinwender ligt op 200 meter van de het centrum van Nauders. Het apparatment is volledig nieuw en modern ingericht voor maximaal 6 personen. De eigenaren houden schapen en nemen hun gasten graag mee op een rondleiding door de stal. Ook verse eieren kunnen tijdens je verblijf in huis Steinwender geregeld worden bij een lokale boer.

Het appartement is voorzien van 2 slaapkamer. Slaapkamer 1 heeft een groot tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft een eenpersoonsbedn en een tweepersoonsbed. Een eventueel kinderbedje, kan op de kamer bijgeplaatst worden.

Broodjesservice, gratis parkeren en internet zijn uiteraard allemaal aanwezig. Kortom: landelijk verblijven, met moderne luxe.

  • € 259,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Steinwender, Appartement voor 4 personen in Nauders


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

%TISCOVERBOXHEADER%

Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.