Pension Bergblick is centraal gelegen en de skibus stopt hier voor de deur. Je auto kan je de hele vakantie op de parkeerplaats la Pension Bergblick is centraal gelegen en de skibus stopt hier voor de deur. Je auto kan je de hele vakantie op de parkeerplaats la

Bergblick

Traditioneel pension in het centrum van Nauders.
Of bekijk het volledige overzicht: Pension Nauders

Traditioneel pension in het centrum van Nauders.

Pension Bergblick is centraal gelegen en de skibus stopt hier voor de deur. Je auto kan je de hele vakantie op de parkeerplaats laten staan. Je verblijft in dit pension op basis van half pension. Dat betekend dat je verblijf hier inclusief ontbijt en diner (4 gangen keuzemenu is). De reissom is inclusief skipassen

Het pension is traditioneel ingericht. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en is zeer uitgebreid. 's Avonds krijg je een vier gangen diner waarbij je keuze hebt uit verschillende hoofdgerechten. Het personeel hier doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  • € 871,00
  • 3-sterren Pension
  • personen
Bergblick, Pension voor  personen in Nauders


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

%TISCOVERBOXHEADER%

Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.