Pension Central en Ploner is zeer geliefd. Je moet daarom snel zijn als je hier wil verblijven. Gasten van dit hotel kunnen met na Pension Central en Ploner is zeer geliefd. Je moet daarom snel zijn als je hier wil verblijven. Gasten van dit hotel kunnen met na

Central en Ploner

Zeer geliefd pension in Nauders inclusief skipas
Of bekijk het volledige overzicht: Pension Nauders

Zeer geliefd pension in Nauders inclusief skipas

Pension Central en Ploner is zeer geliefd. Je moet daarom snel zijn als je hier wil verblijven. Gasten van dit hotel kunnen met name de goede keuken waarderen. Je verblijf in Central en Ploner is inclusief ontbijt, 5 gangen diner en skipas. Het pension ligt op een centrale locatie in het centrum van Nauders tegenover de gratis skibus.

De kamers is het pension zijn traditioneel ingericht. Je kan kiezen tussen kamers voor 1, 2 of vier personen. ALle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een sauna aanwezig in het pension (gemeenschappelijk gebruik) en een skikelder met verwarmingselementen voor de skischoenen. Parkeren kan kosteloos voor de deur van het pension of, tegen betaling, in de afgesloten parkeergarage.

  • € 941,00
  • 4-sterren Pension
  • personen
Central en Ploner, Pension voor  personen in Nauders


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

%TISCOVERBOXHEADER%

Accomodatie Nauders

Nauders is onder wintersporters favoriet. Daarom raden wij u aan om al tijdig aan te vanegn met het zoeken van een appartement, pension, chalet of hotel.

Deze tool helpt u om snel accomodaties te vinden. Het werkt erg eenvoudig. Vul de data van de vakantie en de samenstelling van uw reisgezelschap in en bekijk het beschikbare aanbod.