Skigebied Nauders. Informatie over het skigebied van Nauders, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied. En tips over de leukste pistes, afdalinen, liften en restaurants. Skigebied Nauders. Informatie over het skigebied van Nauders, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied. En tips over de leukste pistes, afdalinen, liften en restaurants.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Nauders 23 km aantal cabineliften in skigebiet Nauders 1
aantal rode afdalingen in skigebied Nauders 34 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Nauders 5
aantal zwarte afdalingen in skigebied Nauders 12 km aantal sleepliften in skigebiet Nauders 1
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN

Nauders Hotel
Hotel
Nauders Pension
Pension
Nauders Appartement
Appartement

Skigebied Nauders Bergkastel

Skigebied Bergkastel is erg leuk om te skien voor en met kinderen. Er is een groot kinderland "Nauderix". Hier kunnen kinderen leren skien. Daarnaast is er ook kinderopvang bij dit kinderland. Voor gevorderde skiers en snowboarders is er ook genoeg uitdaging in het skigebied van Nauders. De pistes in Nauders zijn erg afwisselend. En er zijn een aantal zwarte pistes en skiroutes die lekker uitdagend zijn.

Het skigebied Nauders Bergkastel ligt een klein stukje buiten het dorpsmidden van Nauders. Er gaat in Nauders iedere tien minuten een gratis skibus die je binnen 5 minuten van Nauders naar het skigebied van Nauders brengt. Deze skibus is gratis te gebruiken.

Plattegrond skigebied Nauders

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Nauders. Klik op de plattegrond van skigebied Nauders om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Nauders. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Nauders je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Nauders
Plattegrond van het skigebied van Nauders

Skigebieden in de omgeving van Nauders

Nauders ligt in het Oberinntal. Hier liggen nog meer bekende skigebieden:
  • Skigebied Ischgl-Samnaun
  • Skigebied Fiss-Serfaus-Ladis
  • Skigebied Kaunertaler Gletscher
  • Skigebied Fendels (Ried)

  • Je kunt in Nauders ook liftkaarten kopen die geldig zijn in andere skigebieden.