Skigebied Nauders. Informatie over het skigebied van Nauders, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied. En tips over de leukste pistes, afdalinen, liften en restaurants. Skigebied Nauders. Informatie over het skigebied van Nauders, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied. En tips over de leukste pistes, afdalinen, liften en restaurants.

Skigebied Nauders

aantal blauwe afdalingen in skigebied Nauders23 kmaantal cabineliften in skigebiet Nauders1
aantal rode afdalingen in skigebied Nauders34 kmaantal stoeltjesliften in skigebiet Nauders5
aantal zwarte afdalingen in skigebied Nauders12 kmNauders7

Skigebied Nauders Bergkastel

Skigebied Bergkastel is erg leuk om te skien voor en met kinderen. Er is een groot kinderland "Nauderix". Hier kunnen kinderen leren skien. Daarnaast is er ook kinderopvang bij dit kinderland. Voor gevorderde skiers en snowboarders is er ook genoeg uitdaging in het skigebied van Nauders. De pistes in Nauders zijn erg afwisselend. En er zijn een aantal zwarte pistes en skiroutes die lekker uitdagend zijn.

Het skigebied Nauders Bergkastel ligt een klein stukje buiten het dorpsmidden van Nauders. Er gaat in Nauders iedere tien minuten een gratis skibus die je binnen 5 minuten van Nauders naar het skigebied van Nauders brengt. Deze skibus is gratis te gebruiken.

Plattegrond skigebied Nauders

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Nauders. Klik op de plattegrond van skigebied Nauders om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Nauders. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Nauders je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Nauders
Plattegrond van het skigebied van Nauders

Skigebieden in de omgeving van Nauders

Nauders ligt in het Oberinntal. Hier liggen nog meer bekende skigebieden:
 • Skigebied Ischgl-Samnaun
 • Skigebied Fiss-Serfaus-Ladis
 • Skigebied Kaunertaler Gletscher
 • Skigebied Fendels (Ried)

 • Je kunt in Nauders ook liftkaarten kopen die geldig zijn in andere skigebieden.

  Is het skigebied van Nauders geschikt voor kinderen?

  Ja! Nauders is ideaal met kinderen. Niet voor niets staat staat het in het overzicht van de meest kindvriendelijke skigebieden (bron: op-wintersport.nl).

  In het skigebied zijn veel makkelijk afdalingen. Bovendien is er een goede skischool met een prachtig kinderland.

  Is Nauders een sneeuwzekere bestemming?

  Ja! Nauders is behoorlijk sneeuwzeker. Het skigebied begint op 1400 meter en reikt wel tot 2800 meter. Hierdoor kan je hier wintersporten van begin december tot medio april.

  Wat maakt een wintersport in Nauders bijzonder?

  Nauders is een bijzondere bestemming. Het skigebied is relatief klein, maar erg veelzijdig. Er zijn eenvoudige, brede afdalingen en uitdagende off piste mogelijkheden. Ook naast de piste zijn er veel mogelijkheden voor activiteiiten zoals sneeuwschoen- en winterwandelen, toerskien en langlaufen.

  De rodelbaan in Nauders is een van de leukste in heel Oostenrijk.

  Hoe vind ik een fijne accommodatie in Nauders?

  In Nauders vind je een ruim aanbod aan accommodaties. Van luxe wellness hotels tot gemoedelijke pensions en alles er tussen.

  Voor iedereen die een zomervakantie of wintersport naar Nauders overweegt, hebben we de fijnste accommodaties per categorie op een rij gezet: