TREINREIS boeken naar Nauders, hoe en waar regel je een treinreis naar Nauders TREINREIS boeken naar Nauders, hoe en waar regel je een treinreis naar Nauders


DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes naar Nauders aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Nauders - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Nauders is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Nauders. Het dichtstbijzijnde station bij Nauders is Landeck. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Nauders. Om deze manier is Nauders uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Nauders - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Nauders te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Nauders kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Nauders - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Nauders wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Nauders - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Nauders. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Nauders. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Nauders niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Nauders - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Nauders.
 • Trein naar Nauders met accomodatie Nauders - Pension Ploner

  Pension Ploner


  Comfortabel pension in het gezellige centrum van Nauders. Dit pension hoort bij Alpen-Comfort-Hotel Central. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 655 EURO
 • Trein naar Nauders met accomodatie Nauders - Hotel Erika

  Hotel Erika


  Dit hotel behoort tot onze populairste hotels in het Oberinntal en wordt vooral gewaardeerd om de goede keuken. Wij werken hier al jaren tot volle tevredenheid van al onze gasten mee samen. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 585 EURO
 • Trein naar Nauders met accomodatie Nauders - Alpen-Comfort-Hotel Central

  Alpen-Comfort-Hotel Central


  Comfortabel en uitstekend 4-sterrenhotel met centrale ligging, mooie kamers en een prima keuken. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 853 EURO
 • Trein naar Nauders met accomodatie Nauders - Hotel Post en Via Claudia

  Hotel Post en Via Claudia


  Smaakvol ingericht hotel en Gastehaus met een perfecte ligging. ... lees verder

  Meer informatie vanaf 670 EURO