De actuele sneeuwhoogte in Nauders. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Nauders. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Nauders. De actuele sneeuwhoogte in Nauders. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Nauders. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Nauders.

Sneeuwhoogte Nauders

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Nauders weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Nauders. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Nauders

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Nauders en de historische sneeuwhoogte in Nauders actuele en historische sneeuwhoogte Nauders
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Nauders op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Nauders in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Nauders van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Nauders

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Nauders

Sneeuwverwachting Nauders

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week in Nauders. Zodat je weet of er sneeuw bij komt en wat voor kleding je in moet pakken..