Overzicht van alle vakantiehuizen en chalets in Nauders. Zo zoek je snel het beste vakantiehuis voor de wintersport of zomer vakantie Overzicht van alle vakantiehuizen en chalets in Nauders. Zo zoek je snel het beste vakantiehuis voor de wintersport of zomer vakantie
Booking.com

Vakantiehuis Nauders

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Nauders.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Nauders verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Nauders huren.

Vakantiehuizen Nauders van Belvilla.

Belvilla biedt meerdere vakantiehuizen in Nauders aan. Hieronder staan een aantal beschrijvingen van vakantiehuizen in Nauders.

 • Chalet Nauders - Habicher

  Habicher

  Vakantiehuis in Nauders inclusief skipas
  Chalet Habicher is rustig gelegen buiten de drukte van het dorp van Nauders. De skibus stopt op 100 meter afstand van het vakantiehuis en brengt je binnen enkele minuten naar de piste van Nauders. Naast skien en boarden, kan je deze piste ook af rodelen!

  Het chalet is traditioneel vormgegeven en heeft twee etages. Er is een gezellige woonkomer met eethoek en open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn in totaal vier slaapkamers die overnachtingsplekken bieden aan 10 personen. Er zijn twee badkamers aanwezig.

  In het huis is een skikelder aanwezig, met verwarming voor de skischoenen. Parkeren kan hier voor de deur. De skipassen zijn bij de reissom inbegrepen ... lees verder

  Meer informatie Max. 10 personen vanaf 810 EURO