Skiverhuur Nauders mogelijkheden, informatie en tips om ski's te huren in Nauders + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Nauders mogelijkheden, informatie en tips om ski's te huren in Nauders + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Nauders met tot 60% korting

Skiverhuur Nauders - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Nauders waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Nauders - Checkpoint [super-tschi]

  Checkpoint [super-tschi]

  skiverhuur in Nauders
  Nauders Nr. 246 ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Nauders - Sportalm Wassermann

  Sportalm Wassermann

  skiverhuur in Nauders
  HNr. 216 (Zentrum) ... lees verder

  Meer informatie
Ski's huren in Nauders

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Nauders. Dit is Nauders onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Nauders kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Nauders

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Nauders.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Nauders krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Nauders.

De winkel waar je ski's kunt huren in Nauders is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren NaudersSki's huren Nauders in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Nauders, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Nauders bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Nauders.

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.