Skiverhuur Nauders mogelijkheden, informatie en tips om ski's te huren in Nauders + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur Nauders mogelijkheden, informatie en tips om ski's te huren in Nauders + laagste PRIJS garantie.

Skiverhuur Nauders- snowboard en skiverhuur Nauders

Ski's huren in Nauders met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Nauders - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Nauders waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Nauders - tips

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Nauders. Dit is Nauders onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Nauders kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Nauders

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Nauders.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Nauders krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Nauders - tips

De medewerkers van de skiverhuur Nauders kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Nauders.

Lekker winkelen in de skiverhuur Nauders.

De winkel waar je ski's kunt huren in Nauders is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Vergelijk overigens de skiverhuur Nauders goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.